Рецеnт приготування яблучного меду. Виходить дуже солодкий та смачний!

Приготувати з яблук мед дуже просто. Він виходить неймовірно смачний та сподобається всій родині без винятку. Пектин, який міститься в шкірці фруктів, надасть суміші густої консистенції. Яблука вибирайте для меду достиглі, без пошкоджень та гнилі.

Інгредієнти:

Солодкі яблука 2.5 кг.;

Цукор пісок 1 кг.;

Чиста вода.

Спосіб приготування:

Помийте ретельно яблука та розріжте на чотири частини, серцевину не видаляйте

Покладіть у каструлю, налийте води в рівень з яблуками та варіть до повного розварювання яблук.

На друшляк покладіть марлю, складену в декілька шарів та процідіть рідину, яблука далі не знадобляться.

В 1.5 літри отриманого соку додайте цукор та варіть його, щоб утворився густий сироп.

Розлийте готовий «Яблучний мед» в стерильні банки, закатайте стерильними кришками та охолодіть.

Після суміш перетвориться на пастилу чи смачний мармелад.

Приємного апетиту!УВАГА ЦЯ СТАТТЯ МІСТИТЬ ТІЛЬКИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР !! НЕ ПРИЙМАЙТЕ НІЯКИХ РІШЕНЬ НЕ ПОРАДИВШИСЬ ЗІ СВОЇМ ЛІКАРЕМ!!!!!
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

Поділись з друзями...