Смачне та ароматне «Сало в банці», а все завдяки особливому маринаду.

Шановний читачу, нам приємно що ви відвідуєте наш сайтТочка Зору

Ця страва є візитівкою справжнього українця. Тому, швидше занотовуйте цей рецепт.

Для цього нам знадобиться:

  • Свіже сало – 1 кг;
  • Вода питна – 1 л;

Спеції:

  1. Часник свіжий – 3 – 4 зубки;
  2. Перець горошком – за смаком;
  3. Сіль – 1 ст. л.;
  4. Лаврове листя – 3 – 4 шт.

Спосіб приготування:

  • Візьміть глибоку миску, налийте 1 л води та додайте туди спеції, розсіл доведіть до кипіння і дайте охолонути.
  • Часник наріжте слайсами та нашпигуйте ним сало.
  • Залийте холодним розсолом сало та залиште на добу при кімнатній температурі.
  • Потім ще добу у холодильнику.
  • Після всіх маніпуляцій, вийміть сало з розсолу та обсушіть рушником.

джерело https://ulyublena.com/

Смачного! Така страва не залишить байдужим жодного українця!

Поділись з друзями...