ЗСУ вдалось неймовірне – це ввійде в історію: ракету з кулемета. Це розrр0м – переможемо!

Воїни ЗСУ збили ворожу ракету С-300 за допомогою кулемету: її корпус “прошили” кулями.

Ракету противника ліквідували стрільці-зенітники роти вогневої підтримки 122-ї бригади тероборони ЗСУ. Воїни помітили в небі ворожий об’єкт та відкрили вогонь.

“Вогонь був влучним, підбита ракета впала. Там і знайшли корпус ракети, прошитий кулями. Спасибі захисникам”, – йдеться в повідомленні Центру стратегічних комунікацій ЗСУ.

Наші воїни насправді показують нереальний приклад відважності та незламності.
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна ніколи не піде на капітуляцію в обмін на світло. Саме тому наша держава буде і надалі переконувати західних партнерів у необхідності постачання озброєння, яке б захистило нас від російського терору.

Як зазначив Подоляк в одному з інтерв’ю, через регулярні російські обстріли в Україні склалася дуже складна ситуація з електропостачанням. На тлі цього влада сьогодні намагається будувати “паралельні мережі” й продовжує наполягати на необхідності пришвидшення постачання озброєнь, зокрема до 10 систем ПРО із країн Заходу.

“Ми хочемо збільшити обсяги й партнери це розуміють. Але є логістична і бюрократична складності у розв’язанні цих питань: не за день – два вирішуємо, а за два – три – чотири тижні. На сьогодні немає інших країн окрім України, які мають таку ненависть і розуміння того, що Росію боятися категорично не треба”, – пояснив чиновник.

За його словами, інші країни оглядаються на Росію, і перед Україною є низка викликів, щоб хоч якось їх переконувати у зворотному.

Джерело:korupciya.com

Поділись з друзями...