“Мандаринки” з гострою начинкою – відмінна закуска і окраса столу

Що вам знадобиться:

  • 2 варені яйця;
  • 2 морквини середнього розміру;
  • 150 гр. твердого сиру;
  • 100 гр. плавленого сиру;
  • 5 зубчиків часнику;
  • сіль за смаком;
  • майонез.

Спосіб приготування:

1. Моркву відваріть, очистіть і натріть на дрібній тертці, відставте її в бік.

2. Потім натріть плавлений і твердий сир, варені яйця

3. Пропустіть часник через прес, додайте до яєчно-сирної суміші.

4. Все добре змішайте, заправте масу майонезом.

5. Руки попередньо змочіть водою. Сформуйте з яєчно-сирної маси маленькі мандаринки.

6. Посередині кожної кульки зробіть невелике заглиблення, щоб вийшов справжній мандарин. Приберіть закуску в морозильник на 15 хвилин.

7. Змоченими в воді руками сформуйте з тертої вареної моркви млинець і обтягніть ним вашу заготовку.

8. Зверху кожну мандаринку прикрасьте гілочкою петрушки.

джерело

Поділись з друзями...