Ніжне та смачне листкове тісто за пару хвилин. Можна використовувати як для будь-якої випічки.

Таке тісто готувати дуже легко та швидко, всього 10 хвилин. Воно виходить м’яким, еластичним та ніжним. Розкатувати та скатувати нічого не потрібно, мінімум рухів.

Зберігати його можна в холодильнику декілька днів, а для більш довготривалого зберігання покладіть до морозильної камери. Тісто можна використовувати як для солодкої випічки так і для солоної.

Повідомляє  facedobra.com

Інгредієнти:

  • Вершкове масло 200 гр.;
  • Яєчний жовток 1 шт.;
  • Жирна сметана 100 мл.;
  • Дрібка морської солі;
  • Пшеничне борошно 500 гр.;
  • Яєчний білок 1 шт.;
  • Цукор пісок ½ склянки.

Спосіб приготування:

До просіяного борошна покладіть посічене ножем вершкове масло та змішайте все руками, щоб утворилися крихти.

Додайте яєчний жовток та сметану й замісіть тісто. Відправте до холодильника.

Смачне, ніжне та ароматне печиво:

Від готового тіста відріжте частину та розкатайте в пласт.

Ножем для піци розріжте на трикутники та ромби.

Цукор та збитий білок розкладіть по різних тарілках.

Однією стороною покладіть вирізані трикутники тіста в білок, а потім в цукор.

На деко потрусіть борошно та викладіть трикутники цукром доверху.

Випікайте печиво золотистої скоринки при температурі 180 градусів.

Смачного!

Поділись з друзями...