Раніше на голубці я варила качан капусти, а тепер використовую простий трюк! Поділюся з вами!

Немає людини, яка б не любила голубці. Як можна відмовитися від цієї смачного страви, особливо якщо її подали зі сметанкою – ммм – пальчики оближеш!

Раніше процес приготування голубців у мене забирав багато часу. Поки звариш капусту, поки акуратно відокремиш кожен листочок, щоб він залишився цілим, так стільки часу проходить.

А тепер я використовую простий і ефективний трюк. Поділюся з вами.

Але для початку, ви повинні вибрати правильну капусту. Кочан повинен бути злегка приплюснутим, а листя тонке і велике.

Беремо капусту.

Миємо його.

Знімаємо 3 верхніх листа.

Видаляємо качан всередині.

Обертаємо пакетом.

Кладемо капусту в мікрохвильовку.

Якщо капуста важить до 2 кг, то встановіть режим 900 Вт і запустіть піч на 12 хвилин.

Коли час пройде, дістаньте капусту і руками притисніть, щоб перевірити на м’якість.

Помістіть капусту під холодну воду і повільно знімайте листя.

З цим способом ви будете готувати голубці частіше!

Смачного!

Поділись з друзями...