Смачні гречаники без м’яса. Страва яку готують в піст

Пропонуємо рецепт однієї із пісних страв, яка вам дуже сподобається. З мінімальних продуктів ви приготуєте кулінарний шедевр та здивуєте своїх родичів й друзів. Ця страва має назву – гречаники з грибним майонезом. джерело 

Для гречаників необхідно:

  • Крупа гречана – 200 гр.;
  • Картопля – 6 шт.;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • Панірувальні сухарі;
  • Сіль.

Для соусу необхідно:

  • Мариновані гриби – 200 гр.;
  • Олія рафінована – 100 гр.;
  • Часник – 3 зубки;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  1. Зваріть картоплю в мундирі. Почистьте та натріть на буряковій терці.
  2. Зваріть гречану кашу.
  3. Наріжте цибулю дрібним кубиком та злегка обсмажте на пательні.
  4. Всі інгредієнти змішайте між собою.
  5. Зробіть котлети, занурте в панірувальні сухарі та обсмажте на пательні до золотавої скоринки.
  6. Робимо соус. Гриби промийте під проточною водою.
  7. Покладіть гриби й часник в чашу блендера, починайте подрібнювати та поступово додайте олію. Повинна утворитися кремоподібна суміш.

Подавати готові гречані котлети до столу разом з соусом.

Смачного!

Поділись з друзями...