Вафельний торт з грибами і куркою! Повірте, це дуже смачно. Справжня закуска

Вафельний торт-закуска з грибами і куркою – за вухами тріщить.
Ця шикарна легка закусочка порадує ваших гостей. Відмінна річ для початку застілля. Приголомшливий рецепт.
Повірте, це ДУЖЕ смачно. Смак – супер, страва легка, справжня закуска. А зовнішній вигляд – гості точно будуть здивовані.
Найголовніший плюс, що приготувати його можна швидко і без особливого клопоту.
Нам знадобляться:
пачка вафельних коржів
500 грам курячого філе
250 грам печериць
одна цибулина
2 яйця
сметана
сир
сіль

Готуємо:

Дрібно ріжемо куряче філе. Солимо, перчимо.
Гриби ріжемо дольками.
Цибулю – дрібно.
Відправляємо на сковорідку філе, обсмажуємо до легкої скоринки.
Окремо обсмажуємо гриби. Кілька залишимо для прикраси.
До грибів кидаємо цибулю, все смажимо хвилин 5. Солимо перчимо.
Сирі яйця ділимо на білок і жовток.
Білок збиваємо в піну. Додаємо сіль. Додаємо сметану, ще раз збиваємо.
Беремо круглу форму для випічки, кладемо туди перший корж. Змащуємо його нашою білково-сметанною масою, кладемо куряче філе.
Кладемо другий корж, змащуємо, кладемо вже гриби.
Знову курка – корж-гриби-корж. Кожен корж змащуємо.
Розподіляйте рівномірно, щоб вистачило на всі шари і нічого не залишилося.
Тремо сир. Посипаємо верхній корж. Всю цю справу ставимо в духовку на 180 градусів. Чекаємо 10-15 хвилин, щоб сир розтанув і пиріг покрився скоринкою.
Готовий торт прикрашаємо обсмаженими грибами і зеленню.
Подаємо на стіл!
Ось такий класний рецепт! Беріть на озброєння і розповідайте друзям!
Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!
Поділись з друзями...