Не рецепт, а справжня знахідка.Найсмачніша картопля на вечерю. Цей рецепт розповіла мені моя свекруха. Тепер часто так готую.

Це не тільки дуже смачно, а й швидко! Не рецепт, а справжня знахідка. Таку картоплю я тепер готуватиму часто. Найсмачніша вечеря для всієї родини.

Інгредієнти:

  • Картоплі – 600 грам
  • Часнику – 2 зубки
  • Соняшникової олії
  • Вершкового масла – 50 грам
  • Сиру – 100 грам
  • Солі, чорного перцю та солодкої паприки – на свій смак
  • Петрушки – при подачі

Спосіб приготування

У каструлю викладаємо картоплю, заливаємо водою, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, всипаємо сіль (на свій смак) і варимо до готовності картоплі.

На розігріту сковороду вливаємо олію і викладаємо шматочок вершкового масла.

Викладаємо відварену картоплю і злегка обсмажуємо. Сир натираємо на великій тертці. Часник дрібно нарізаємо.

Обсмажену картоплю посипаємо сіллю, чорним перцем, солодкою паприкою та перемішуємо.

Викладаємо часник, перемішуємо. Посипаємо тертим сиром та накриваємо кришкою.

Петрушку дрібненько нарізаємо і посипаємо готову страву. Чудова ідея для вечері!

Смачного!

Поділись з друзями...