Сирний торт з полуницею: смачний чізкейк без випічки

Влітку завжди хочеться з’їсти шматочок апетитного десерту, але при цьому нас не радують великі шоколадні торти. Вихід є – можна зробити смачний сирний торт з полуницею, який швидко застигає в холодильнику.

Інгредієнти:

  • 250 г полуниці
  • 500 г сиру
  • 400 мл 30% -них вершків
  • 300 г пісочного печива
  • 100 г вершкового масла
  • 200 г цукру
  • 25 г желатину
  • 100 г полуничного желе
  • 1 ч. ложка ваніліну
  • 1 лимон

Як готувати:

1. Щоб приготувати сирний торт з полуницею потрібно заздалегідь подрібнити печиво в пісок – це роблять вручну або ж в кухонному комбайні. Потім змішати його зі злегка талим вершковим маслом. Викласти печиво з маслом в форму для торта, роблячи основу для десерту, і поставте в холодильник на годину.

2. В окремій посудині залити желатин приблизно 50 мілілітрів води і дати йому охолонути.

3. Подрібніть сир за допомогою блендера до утворення однорідної маси. Додати туди цукор, вершки і ще раз розмішати. Вилити туди желатин, сік одного лимона і ванілін, потім гарненько збити.

4. Вилити сирну масу на основу з печива і поставити заготовку в холодильник на 40-60 хвилин.

5. Потім потрібно помити полуницю, нарізати її шматочками. Коли сирна маса простоїть в холодильник годину, вийняти її, прикрасити полуницею і залити полуничним желе (останнє за бажанням). Поставити полуничний торт в холодильник на 1-2 години.

Джерело.

Поділись з друзями...